Ο καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια τοπικά δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησαπροβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 25/04/2018
Την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Sinidisi.gr