Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Λευκάδα, υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός χωρίς καράβι!Επιλογές που κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν ακόμη και για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η ηπειρωτική Ελλάδα διαθέτει τις δικές της παραλίες που εντυπωσιάζουν, προσβάσιμες σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε πλοίο.
Χαλκιδική, Πήλιο, Εύβοια, Μεσσηνία… Λίγοι μόνο από τους παραθαλάσσιους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Αν, για διάφορους λόγους, η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι δεν «σηκώνει» διακοπές με πλοίο, η ενδοχώρα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τα καλοκαιρινά σας μπάνια.
9 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί χωρίς καράβι!
(Μυλοπόταμος- Πήλιο, Πλάκα – Πήλιο, Φοινικούντα – Μεσσηνία, Βουρβουρού – Χαλκιδική, Καβουρότρυπες – Χαλκιδική, Λιμνιώνας – Εύβοια, Καλόγρια – Μάνη, Σύβοτα – Θεσπρωτία.)
Λευκάδα
Ναι, ναι είναι νησί! Μπορείς να φτάσεις στη Λευκάδα όμως και οδικώς, αφού συνδέεται με γέφυρα με τη νησιωτική χώρα και η πρόσβαση στο πανέμορφο νησί δεν απαιτεί από κάποιον να πάρει το πλοίο. Διαθέτει παραλίες για κάθε γούστο, με πιο γνωστές το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς.


http://www.aromalefkadas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου