Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ LET' S DO IT GREECE 2018 ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ.







 Στα πλαίσια τής Εθελοντικής Δράσης Let 's do it Greece πραγματοποιήθηκε η καμπάνια :Πάμε Εθελοντικά να καθαρίσουμε την πλατεία τού χωριού μας και να φυτεύσουμε λουλούδια ώστε να γίνει πιο ωραία σε μία μόνο ημέρα. Πρόκειται για Εθελοντική εκστρατεία με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα τού Εθελοντισμού στους μικρούς μαθητές και να δώσουν στο Φυσικό Περιβάλλον τού Χωριού μας την εικόνα που τού αξίζει.
Με πρωτοβουλία τού Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβιτσας, τού Προέδρου τού Δημοτικού Διαμερίσματος Χρυσοβιτσας Κου Γιάννη Χρόνη και με συμμετοχή των μαθητών τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός τής Πλατείας και η φύτευση λουλουδιών. Ο κάθε μαθητής φύτευσε το δικό του λουλούδι και ανέλαβε να το προσέχει μέχρι να μεγαλώσει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τούς συγχωριανους μας πού μας βοήθησαν, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την Εθελοντική Δράση Let's do it Greece 2018. Τον Κον Σωτήρη Μουρκα για την εγκατάσταση βρύσης στο Κυπαρίσσι για το πότισμα των λουλουδιών, και τον Κον Νίκο Γαντζουδη για την κοπριά πού μας έδωσε.
Ευχαριστούμε τούς μαθητές τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας πού με πολύ χαρά συμμετείχαν στην σημερινή εκδήλωση και βοήθησαν καθαρίζοντας και φυτευοντας με όμορφα λουλούδια την πλατεία μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τού χρόνου με περισσότερους μαθητές, αλλά και συγχωριανους μας, για να έχουμε την πλατεία μας πάντα ωραία και να είμαστε πρότυπο και σε άλλα χωριά τού Δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.









ΤΖΕΝΝΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΈΣΕΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου