Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Αναχωρεί ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ για το Διεθνές Μίτινγκ “TIRANA CHALLENGE”


             Πρωινές ώρες του Σαββάτου, 14 Απριλίου 2018, αναχωρεί οδικώς με λεωφορείο ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ για τα Τίρανα όπου θα λάβει μέρος στους Αγώνες TAEKWΟΝDO με την επωνυμία “TIRANA CHALLENGE” που θα διεξαχθούν τηνΚυριακή 15 Απριλίου 2018 στα Τίρανα. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 520 αθλητές από 47 συλλόγους από τις εξής χώρες: Αλβανία – Κόσσοβο – Τυνησία – Ελλάδα – Βοσνία – Μαυροβούνιο – Ιταλία – Γερμανία. 
       Ανάμεσά τους και ο Σύλλογος του Αστακού με αποστολή αποτελούμενη από 21 αθλητές και επικεφαλή τον δάσκαλο κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο και βοηθό προπονητή τον ΜΑΡΙΝΟ Μιχάλη.........

 
        Η αποστολή θα ταξιδέψει για μια ακόμη φορά με την σημαντική οικονομική βοήθεια και χορηγία της οικογένειας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΒΑΝΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ, η οποία πλέον στηρίζει μόνιμα οικονομικά των αγωνιστική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κατά τις αποστολές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
          Εκφράζοντας για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας στην παραπάνω οικογένεια για την συνεχόμενη οικονομική βοήθεια στους αθλητές μας, ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλή επιτυχία και καλή επιστροφή.

Δελτίο Τύπου
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ







http://Xiromeronews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου