Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Tιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη


Tιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται και το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και στη συνέχεια στο χώρο της προτομής του Αρχιστρατήγου του Γένους Θεοδώρου Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία του πανηγυρικού της ημέρας και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης.
Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών Σπύρος Βρέντας, , ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι χωριών του Φαλάνθου και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς αρκετός ήταν και ο κόσμος που παρακολούθησε τις σημερινές εκδηλώσεις.
Άξιο αναφοράς ήταν και η παρουσία του Δημάρχου της Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη ο οποίος θα παρευρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις για τα 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.






http://Voltastintripoli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου