Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

"Παραδοσιακή σπιτική Σπανακόπιτα του Ξηρομέρου"


"Υλικά για το γέμισμα"
500 γρ Σπανάκι
3 Πράσα μέτρια
1 Ματσάκι Άνηθο
1/2 ματσάκι μάραθο
4_5 κρεμμυδάκια φρέσκα
300γρ φέτα
2 αυγά
1 κρασοποτηρο γεμάτο λάδι
"Για το φύλλο"
500γρ Αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ρύζι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
νερό (μέχρι να γίνει έυπλαστη
Χωρίς να κολλάει)
Λίγο σουσάμι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου