Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Από το Μπέιλορ ξεκινά τις βολές ο Κυριαζής..

Από το γειτονικό στο Κόλετζ Στέισον (όπου είναι η έδρα του), Γουάκο θα ξεκινήσει τελικά τους αγώνες του για το 2018 ο Γιάννης Κυριαζής.
Ο Έλληνας ακοντιστής που βρίσκεται στην τελευταία του χρονιά στο NCAA, δηλώθηκε να αγωνιστεί στο μίτινγκ που φέρει το όνομα του Μάικλ Τζόνσον όπου μάλιστα από το 2015 έχει το ρεκόρ σταδίου με 75.74μ. Mια επίδοση που θεωρείται απίθανο να μην την ξεπεράσει έχοντας σταθεροποιηθεί πάνω από τα 80μ.

Πέρσι, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, ήταν 6ος στο παγκόσμιο του Λονδίνου, 2ος στο ευρωπαϊκό Κ23 και πρωταθλητής NCAA, έχοντας κάνει και ρεκόρ με 88.01μ. Φέτος θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του έχοντας στόχο να κάνει ατομικό ρεκόρ, να δικεδικήσει μετάλλιο στο ευρωπαϊκό (που στην ουσία είναι…παγκόσμιο) και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο NCAA με ακόμα έναν προσωπικό τίτλο με το Τεξας Α&Μ.
Ο αγώνας του Κυριαζή στο Γουάκο θα διεξαχθεί αύριο και μετά ακολουθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα της νοτιοανατολικής περιφέρειας, το οποίο κερδίζει κάθε χρόνο ο Έλληνας ακοντιστής από το 2015 που πήγε στο NCAA.

http://sportsfeed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου